Laptopuri la oferta HP DV7 cu procesor Intel Core i7 Sandy Bridge 799Euro

laptop HP DV7 i7 4GB 1TB ATI HD6490

Laptop HP DV7 i7 6GB ATI HD6490 1Gb dedicat

Laptopuri la oferta HP DV7 

Laptopuri la oferta HP DV7 sunt ultima strigare in materie de desktop- replacement-uri (calculatoare portabile care sa poata inlocui calculatorul dvs convetional) ale marelui producator Hewlett-Packard, facand asta chiar cu still, intr-o carcasa metalica premium. Seria DV7 ne spune din start ca acest laptop este unul cu ecran de 17, 3 inch. Este un ecran mare, clar, cu rezolutie 1600×900 pixeli, iar tehnologia de retroiluminare led ofera un contrast excelent capabil sa redea detalii spectaculoase. Pe partea de performanta video, Chipsetul AMD Radeon HD6490 poate opera in doua moduri, anume ‘performanta’ si ‘economie energie’, moduri intre care comutarea se face automat de la utilizarea pe baterie la utilizarea cu incarcare activa, sau la cererea utilizatorului.
Aceste laptopuri la oferta HP DV7 au o performanta foarte buna, imbinand sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Edition cu un procesor Intel Core i7 care ruleaza la frecventa de 2 GHz. Dotate cu tehnologia Intel Turbo Boost, aceste procesoare au capacitatea de a mari frecventa de operare cand aplicatiile cer acest lucru, in cazul de fata pana la o frecventa de 2.9GHz. O memorie generoasa de 4GB este mai mult decat suficienta pentru majoritatea aplicatiilor, chiar daca editati video sau rulati aplicatii complexe. Specific acestor laptopuri la oferta HP DV7 4190 este distincta capacitate de stocare de 1TB sau 1000GB pe hard disk cu 5400 rotatii pe minut, care desi usor sub performanta pe 7200rpm, este un plus in ceea ce priveste autonomia bateriei.
Laptopuri la oferta HP DV7 au dotari generoase in privinta interfetelor disponibile, cu HDMI si VGA, o unitate optica cu suport multi-format, usb, etc. Sunetul este premium, sub marca Beats Audio,avand in vedere existenta unui difuzor de sunete joase si a celor doua difuzoare normale, rezultand un laptop multimedia de exceptie. Preinstalate se gasesc pe aceste laptopuri la oferta HP dv7 softuri multimedia, office, asa incat sistemul de operare este ‘la cheie’. O dotare in ceea ce priveste securitatea care nu trebuie trecuta cu vederea este cititorul de aprenta care permite logarea la windows sau alte aplicatii doar prin trecerea degetului peste senzorul specific.

Laptopuri la oferta cu configuratia:

Procesor Intel Core i7 2630QM 2.0-2.9 GHz 6MB cache

Memorie 6GB DDR3

Hard disk 750GB

Placa video ATI Radeon HD6490 1GB dedicat 

Placa video Intel HD3000 384MB

Diagonala Display 17.3 Inch LED HD 1600×900

DVD RW LightScribe, Card reader, 2 USB 3.0, Lan, wireless, HDMI, VGA

Webcam, BEATS audio, touchpad multi-gesturi

Windows 7 Home Premium 64bits

Tastatura numerica

Cititor amprenta digitala, tastatura azerty

Laptopuri la oferta cu  Pret 799 EURO Comanda Acum! 0733607746 Y!M laptopuri_noi
Laptopuri la oferta sigilate cu accesoriile originale. Livrari in tara in 24h cu verificarea coletelor.


Laptopuri la oferta HP DV7 

Anunțuri

Adaugati comentariul Dvs aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s