Laptopuri la oferta Samsung R730 17 inch

Laptopuri la oferta Samsung R730

Samsung R730

Samsung R730 17Inch LED

Laptopuri la oferta Samsung R730 sunt laptopuri de 17 inch printre cele mai usoare disponibile, construite pentru performanta, putere de calcul si fiabilitate la un pret foarte bun. Tehnologia unica Fast Start face ca laptopul sa iasa din modul Sleep in modul activ in doar trei secunde. Cu o tastatura ergonomica, un design orginal si licenta originala de Microsoft Windows 7 Home Edition, aveti libertatea de a executa rapid sarcini din cele mai diverse precum email, retele sociale, cautari pe internet si multimedia pentru toata familia. Cu o placa video puternica de la NVidia, modelul GeForce 315M cu o memorie generoasa de 512MB si ecranul High Definition de 17.3 inch retroiluminat LED, laptopuri la oferta Samsung R730 fac filme si jocuri sa prinda viata, culori realistice si contrast ce dau un detaliu precis.

Laptopuri la oferta Samsung ofera in primul rand poate cel mai bun raport pe piata, avand ca atu o calitate de exceptie a materialelor si performanta la standarde ridicate. Tastatura insulara este facuta sa evite greselile de ortografie, fiecare tasta fiind delimitata de spatii optime asigurand un maxim confort chiar si la redactari ample,sporind astfel productivitatea.

O solutie mobila are multe obstacole de infruntat de obicei, dar Samsung este in asa fel proiectat incat sa nu dezamageasca. Nu doar exteriorul profesional, finisat, dar si piesele electronice din interior sunt de mare calitate. Laptopuri la oferta Samsung  sunt facute sa absoarba socuri, dotate cu un sasiu rezistent care sa protejeze partile sensibile si carcasa care reduce numarul de urme sau posibile zgarieturi.

Ecrane cu un raport de 16:9 si aspect panoramic fac laptopuri la oferta Samsung RV711 sa va cuprinda cu totul atunci cand rulati ultimele jocuri sau cand vizionati filme in standard High Definition, fara macar sa semai vada acele dungi negre enervante pe ecran. Veti vedea filme asa cum au fost facute sa fie vazute, pe tot ecranul. Tehnologia LED din spatele ecranului face consumul de energie sa fie scazut ca dvs sa va puteti bucura de o autonomie sporita a bateriei. Tot in acest sens al autonomiei si spiritului ecologic sunt si componentele electronice de ultima generatie care sa economiseasca energia stocata de aucumulator.

Laptopuri la oferta SAMSUNG R730 cu configuratia:

  • Procesor Intel Pentium Dual Core P6100 2.0 GHz
  • Memorie 4GB DDR3
  • Hard disk 640GB
  • Placa video Nvidia 310M 512MB DDR3 dedicat
  • Diagonala Display 17.3 Inch LED HD 1600×900
  • DVD RW LightScribe, Card reader, 3USB, Lan, wireless, HDMI, VGA, webcam, tastatura numerica, 2.68kg
Laptopuri la oferta cu Pret 460 EURO Comanda Acum! 0733607746 Y!M laptopuri_noi
Laptopuri la oferta sigilate cu accesoriile originale. Livrari in tara in 24h cu verificarea coletelor.

Laptopuri la oferta Samsung R730

Reclame

Adaugati comentariul Dvs aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s