Laptopuri la oferta Dell Inspiron cu procesor Intel Core i5

Laptopuri la oferta Dell Inspiron i5 Sandy Bridge

Laptopuri la oferta Dell N5010 D7GXJ

Laptopuri la oferta Dell i5 2410M

Laptopuri la oferta Dell Inspiron sunt printre laptopurile cu cel mai mare succes in vanzari datorita noului design si configuratiilor foarte puternice. Prima impresie o face look-ul foarte finisat, elegant dar si optiunea de a alege una din cele patru culori disponibile cu nuante foarte placute: negru, albastru, rosu si roz, nuante metalice si lucioase. Palm-restul ( suprafata pe care stau palmele in timpul folosirii ) este metalic, acest lucru pe de o parte oferind un aspect de oglinda, pe de alta parte aducand un avantaj mare in ceea ce priveste eficienta termica ( in stransa legatura cu eficienta energetica ). Tastatura este spatioasa, cu butoane care se apasa usor si silentios, nefiind obositoare pentru cei care petrec mult timp in fata unui dispozitiv ca acesta. Tastele functionale sunt rezervate, in asa fel incat din tastatura se poate schimba luminozitatea displayului, nivelul de sunet, etc. De asemenea este prezenta aria cu taste numerice dedicate. Touchpadul este mare, generos, cu suport pentru gesturi, care pot fi setate individual.

Aceste laptopuri la oferta dell n5010 ofera inca un detaliu de finete anume utilizarea in constructie a ledurilor de culoare alba pentru diversi indicatori ( butonul de pornire, indicatorul activitatii hard-discului etc ). La capitolul caldurii degajate, laptopuri la oferta Dell sunt considerate foarte eficiente, reci. Per total o buna investitie atat pe planul estetic cat si cel functional, beneficiind de componente de inalta performanta ce fac din aceste laptopuri la oferta Dell mai mult decat un calculator portabil

Laptopuri la oferta Dell Inspiron cu configuratia:

  • Procesor Intel® CoreTM i5 2410M 2.3-2.9GHz SANDY BRIDGE
  • Memorie 4GB DDR3
  • Hard disk 500GB 
  • Placa video Nvidia GT525M 1GB DDR3 si Intel HD3000
  • Diagonala Display 15.6 inch 1366 x 768 HD LCD LED
  • Audio: SRS Premium Sound, Camera WEB 1.3 MP, Cititor de carduri, HDMI, VGA, RJ-45,
  • Iesire audio, ESATA, Microfon, USB 3.0 Comunicatii Retea 10/100, Wireless 802.11 g/n,
  • Bluetooth, Baterie Li Ion 6 Celule, Tastatura numerica, Culoare Mars Black, Greutate 2.64 Kg
Laptopuri la oferta Dell Inspiron i5 cu  Pret 500 EURO Comanda Acum! 0733607746 Y!M laptopuri_noi
Laptopuri la oferta Dell Inspiron noi in cutie cu accesoriile originale. Livrari in tara in 24h cu verificarea coletelor.


Laptopuri la oferta Dell Inspiron i5

Adaugati comentariul Dvs aici